sábado, 14 de enero de 2012

..amb la colla dels dimecres



"La colla dels dimecres " es un grup obert d'aquarel.listes que sortim als carrers de Barcelona cada dimecres , per pintar en una contrada o barri previament concertat via internet . Després de pintar unes tres hores , ens trovem en un bar de la mateixa contrada i ens ensenyem i comentem el que hem fet tot prenen una cervesa . Després , qui vol , publique el seu treball al blog de la colla ... i els comentaris , concells i en definitiva aprenentatge pictóric de la sortida , continue per correu e. ...fins la propera sortida del proper dimecres . Aixó ens permet apendre, coneixer llocs i racons maquíssims de Barcelona i fer bones amistats al voltan de la pintura .



El dimecres dia 11 de gener , vam estar pintan a la Plaça Sant Cugat del barri de la Ribera . Mai hi havia estat. La defineixen els carrers Cardés , Fonollar , i Forn de l'Hostal . Hi han cases amonterades , construïdes amb l'anarquia d'afegits en mitg de llimoners , palmeres i plantes de creixement espontani . El carrer Forn de l'Hostal , també te vestigis d'aquesta Barcelona que be podríe ser d'un parell de segles enrere .



Crec que no vaig copsar be l'admósfera del lloc . El mateig deia en Joshemari Larrañaga , - recomano molt el seu magnífic blog- Hi tornaré en un altre moment de llums , i tornaré a mostrar en aquest blog , el resultat

1 comentario:

  1. Sobre lo que pintamos, no supimos hacerlo bien aunque el lugar era precioso. Otra vez será! Al menos yo, intentaré repetirlo. No sé si dentro de poco o esperaré a que el sol penetre dentro de la plaza (en primavera).
    El tuyo Aleix, no está mal.
    Con respecto a la referencia que haces de la "Colla", para mi ha sido la mejor escuela de pintura que he tenido. En esa colla, hay extraordinarios pintores y con la amistad que no une, se hacen críticas muy constructivas y es eso lo que nos hace ver y corregir errores y así, aprender. Todo lo que sé, se puede decir que lo aprendí en esas salidas.

    ResponderEliminar