jueves, 17 de noviembre de 2011

..algunes obres més per exposar el primer de decembre





















Hi han llocs de la Barcelona Vella que m'agraden particularment . I cada cop que els vaig a pintar em motiven particularment i els hi trovo nous detalls, llums , admósferes.. Un d'aquets llocs ,es el carrer de les Caputxes, en front de Santa María del Mar . L'he pintat i dibuixat, sempre des-de el propi carrer, mes de cinc vegades .La versió que penjo avui es relativament gran: 38 x 56 , que una vegada enmarcat es pot afegir setze centímetres per cantó. De mateix tamany son un altra versió de "racó" , que es mostre al folletó , i també la del carrer Cremat Petit -que arriva al carrer Montcada,i la part esquerra de la pintura , correspon al rere del museu Picasso -. La de Sant Pau, feta un dimecres amb "la colla"fa més d'un any, medeix 28 x38 sense enmarcar

1 comentario:

  1. Te felicito y te deseo mucho éxito en tu exposición. Intentaré venir cualquier día pero no podré estar el día de la inauguración porque estoy fuera (vivo fuera de Barcelona y bajo los martes y miércoles).
    Con respecto al casco antiguo de Bcn, soy otro enamorado. Disfruto horrores pintando en él. Por mí, como si fuéramos todos los miércoles.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar